LET’S FIX THIS

– Crize de PR –

Te confrunți acum cu o criză de PR? Îți propun un program consultanță prin care vom rezolva cele mai complicate crize de PR, vom proteja reputația și vom recâștiga încrederea.

 

 

 

Crize de PR

crize de PR

Acest program este pentru tine dacă :

Apelezi cu ușurință la ajutor extern
Lucrezi într-un domeniu de activitate de interes sau sensibil
Te confrunți cu o criză de PR în acest moment
Ai probleme interne
Te gândești la viitor
Ești preocupat(ă) de imagine, percepție și reputație
Înțelegi importanța reputației

Un program de consultanță prin care te vom ajuta să rezolvi cele mai complicate crize de PR, să protejezi reputația și să recâștigi încrederea publicului relevant.

 

Te temi de crize de PR? Sunt sigur că ai observat că numărul acestora a crescut semnificativ în ultima perioadă, acest lucru fiind cauzat în special de dezvoltarea Internetului. Pierderea încrederii și distrugerea reputației reprezintă două dintre cele mai comune și rapide consecințe ale unei crize de imagine. De asemenea, sunt la fel de sigur că înțelegi importanța acestor urmări negative.

Reputația joacă un rol din ce în ce mai important. Unele studii au demonstrat că 25% din valoarea de piață este influențată de reputație. Altele merg chiar și până la 50%. Internetul nu ne ajută prea mult, fiind, uneori, mai mult un dușman decât un prieten. Astfel, toată lumea a primit o voce, informațiile negative circulă mult mai repede, iar percepția este mult mai ușor de influențat. Noțiunea de “reputație” trebuie înțeleasă total diferit: un activ extrem de important, ce poate fi pierdut în 5 minute.

 

“Let’s fix this” este un program simplu, se adresează liderilor de companii și pornește de la o idee și mai simplă: O reputatie distrusă te poate afecta direct și decisiv, îți poate influența negativ ascensiunea .

LET’S FIX THIS – un program de consultanță prin care te vom ajuta să rezolvi cele mai complicate crize de PR

 

 

O opțiune simplă pentru crize de PR complicate

 

Te confrunți cu o criză de PR? Presa scrie despre tine și scandalurile continuă în Social Media? Ai probleme interne? Nu înțelegi reacția angajaților, partenerilor sau a opiniei publice? Te temi că îți va fi distrusă reputația și afectată ascensiunea?

Vom începe cu analiza sociologică a publicului ( sunt viitor sociolog, urmez cursurile masteratului de Sociologie Aplicată, Facultatea de Științe Politice, SNSPA ) pentru a înțelege cu ce ne confruntăm. Fără această analiză avem probleme serioase…

În funcție de analiză, vom construi strategia. Direcția principală, mesaje cheie, mesaje secundare, plan de acțiune, calendar, canale de comunicare…tot tacâmul. Scopul este de a-ți proteja reputația și de a recâștiga încrederea, astfel încât ascensiunea ta să nu sufere “traume” ireparabile.

Durata programului este nelimitată și voi rămâne alături de tine până când lucrurile se calmează,

Domeniile de consultanță : Crisis Management

 

Această opțiune este ideală pentru lideri de companii ce își doresc să rezolve crize de PR, să protejeze reputația și să recâștige încrederea, astfel încât ascensiunea profesională să continue. 

Crize de PR
https://raduturcescu.ro/politica-de-confidentialitate-radu-turcescu/
Sună-mă acum !