Let’s FIX this

Un program de consultanță de PR care te va ajuta să rezolvi cele mai dificile și complicate crize de PR

Voi veni alături de tine și te voi ajuta să gestionezi cele mai încurcate crize de PR.
În ultima vreme, în România, au apărut tot mai multe crize de PR. Unele mai ușoare, altele suficient de serioase încât să afecteze imaginea unei organizații. Acest program de consultanță se pliază perfect pe acele situații în care totul pare de necontrolat. Presa vorbește, Social Media a luat-o razna, colegii pun întrebări, iar soluțiile sunt puține. Am asistat la astfel de situații ( aici și aici ) și vă spun că nu este ușor. Timpul nu este prietenul nostru și strategia este cheia.
Un lucru este sigur : imaingea și reputația pot fi influențate de TOT ce facem sau spunem. Asta înseamă că și acțiunile noastre din timpul unei crize vor fi atent analizate și interpretate. Ce se poate întâmpla rău ? Vom rămâne fără clienți ? Deși statisticile sunt îngrijorătoare, probabil că nu. Dar cum ar fi ca profilul clienților sau angajaților să se schimbe ? Cum ar fi ca relația cu autoritățile să se schimbe ? Cum ar fi ca toate aceste schimbări să ducă la pierderi de 10% ?  Dar de 20% ?
LET'S FIX THIS
Un program de consultanță care te va ajuta să rezolvi și cele mai încurcate crize de PR

Let’s FIX this – un program de consultanță de PR destinat oamenilor și organizațiilor aflate în crize de PR

 

 

O variantă simplă și clară de colaborare

 

Pentru a gestiona crize de PR este nevoie de atenție maximă, o strategie corectă implementată în timp util. Imediat ce semnele o indică, este important să mă suni. Orice întârziere poate cauza alte și alte probleme. Voi veni alături de tine și te voi ajuta din toate punctele de vedere. Atât strategic ( direcția și abordarea crizei, ideile ce ar trebui comunicate, momentele potrivite etc. ), cât și din punct de vedere tactic ( metodele de comunicare, acțiunile concrete ce urmează a fi implementate, rolul liderului organizației, rolul echipei etc. ). Poate cea mai importantă susținere va fi cea morală, liniștea că există cineva care te ajută, susține și sfătuiește. Voi rămâne alături de tine până când criza se va încheia. La final, vom analiza și concluziona astfel încât să putem evita situații similare în viitor. La întâlnirile din timpul crizei ar trebui să participe toți actorii implicați : liderii organizației, purtători de cuvânt, echipele de MRK / PR / HR / sales și orice alte persoane direct influențate.

Investiția diferă de complexitatea situației și, pentru detalii concrete, te rog să mă contactezi.

More Facts

Cum va funcționa relația noastră pe timp de criză ?

Vom fi în contact permanent prin email și telefon

Ne vom întâlni la tine la birou

Te voi însoți la evenimente, interviuri sau întâlniri strategice

Sună-mă acum !