Consultanță

Let’s FIX this

Un program de consultanță de PR care te va ajuta să rezolvi cele mai dificile și complicate crize de PR!

În ultima vreme, în România, au apărut tot mai multe crize de PR. Unele mai ușoare, altele suficient de serioase încât să afecteze imaginea unei organizații. Acest program de consultanță se pliază perfect pe acele situații în care totul pare de necontrolat. Presa vorbește, Social Media a luat-o razna, colegii pun întrebări, iar soluțiile sunt puține. Am asistat la astfel de situații ( aici și aici ) și vă spun că nu este ușor. Timpul nu este prietenul nostru și strategia este cheia.
Un lucru este sigur : imaingea și reputația pot fi influențate de TOT ce facem sau spunem. Asta înseamă că și acțiunile noastre din timpul unei crize vor fi atent analizate și interpretate. Ce se poate întâmpla rău ? Vom rămâne fără clienți ? Deși statisticile sunt îngrijorătoare, probabil că nu. Dar cum ar fi ca profilul clienților sau angajaților să se schimbe ? Cum ar fi ca relația cu autoritățile să se schimbe ? Cum ar fi ca toate aceste schimbări să ducă la pierderi de 10% ?  Dar de 20% ?

Let’s FIX this – un program de consultanță de PR destinat oamenilor și organizațiilor aflate în crize de PR

 

 

O variantă simplă și clară de colaborare

 

Voi fi alături de tine de la începutul crizei de PR și până când lucrurile se vor calma. Te voi ajuta să înțelegi de ce și cum a izbucnit criza, reacția publicului și emoțiile resimțite în prezent. Vom lucra pentru a construi cea mai bună strategie, pentru a identifica cele mai bune mesaje și acțiuni, pentru a dezvolta planul ideal…totul cu scopul de a opri criza cât mai repede și cu pierderi cât mai mici. La final vom discuta despre cum putem folosi situația în favoarea noastră, dar și despre cum să evităm astfel de crize în viitor.

Voi aduce calm și liniște într-o situație ce va fi dominată de teamă, frustrare și indecizie. Vă voi consilia la fiecare pas, pentru fiecare declarație sau decizie. Vom lucra împreună pentru a depăși un moment de cotitură, pentru a proteja și reclădi reputația.

Investiția diferă de complexitatea situației și, pentru detalii concrete, te rog să mă contactezi.

https://raduturcescu.ro/politica-de-confidentialitate-radu-turcescu/
Sună-mă acum !