îți voi spune de ce ești într-o criză de PR și cum să ieși!

o nouă imagine sau strategie de comunicare? nicio problemă…

Vă voi oferi strategiile, tacticile și abilitățile necesare rezolvării problemei de imagine.

crize de imagine
să fim realiști: crize de imagine pot izbucni oricând și ne pot distruge imaginea, munca și organizația

Ok… cele mai amuzante răspunsuri când vine vorba despre crize de imagine și gestionarea lor sunt ”Mie nu mi se poate întâmpla” și ”Ne descurcăm singuri…”.

 

Câteva cuvinte despre cele două răspunsuri.

 

Internetul a devenit cel mai mare pericol pentru reputație. Oricine poate spune orice, informația circulă rapid, și orice eroare este taxată. Da, se poate întâmpla oricui. Chiar și ție. Crizele de imagine sunt aici și aici vor rămâne. Și da, ne pot distruge imaginea, munca și organizația. Ești pregătit(ă) să arunci pe geam ultimii 10 ani? Eu nu…

 

Legat de ”Ne descurcăm singuri”, este ca și cum ai avea o afecțiune medicală serioasă și te-ai trata la medicul de familie sau, mai rău, te-ai trata singur(ă). Când situația ”miroase de la o poștă” a criză de imagine, ai nevoie de un strateg, de un lider care să te ajute să ieși din criză. 

 

În plus…

 

În era vitezei, o strategie de comunicare neadaptată publicului relevant, nu doar că va trece neobservată, dar va construi o imagine nepotrivită sau chiar negativă. O strategie de PR savuroasă are nevoie de un proces de comunicare genial. Got my point?

PROGRAMEAZĂ DISCUȚIA GRATUITĂ DE 30 DE MINUTE
imaginea nu contează? Hahaha...

Pa-pa organizație funcțională! Goodbye vânzări și buget! Adios echipă unită! Au revoir organizație! Sayonara carieră!

Ai prins ideea. Oricum lista poate continua…

Cam acestea sunt efectele unei crize de imagine! Nu mă crezi? Hai să discutăm… Am niște povești geniale!

aici intervin eu

Dacă îți imaginezi că poți gestiona crize de imagine ce vor veni printr-un comunicat de presă sau interviu, și fără o strategie, uită. Dacă îți imaginezi că poți rezista în această nouă lume fără o pregătire pentru crize de imagine ce vor veni, uită. Dacă îți imaginezi că vei construi o imagine corectă, fără o strategie în spate, uită. Sigur, poți să apari în X ziare și la Y televiziuni, dar fără strategia, acțiunile și mesaje corecte, arunci banii pe geam.

Sau, mno, poți încerca… dar…

PR-ul este despre strategie și despre înțelegerea profundă a oamenilor. Pentru că imaginea este influențată de tot ce facem și spunem. Sunt sociolog, sunt lider autentic, sunt strateg, sunt pasionat de PR.

 

Chiar crezi că nu te pot ajuta să te pregătești și să gestionezi crize de PR, să îți îmbunătățești imaginea și să comunici convingător?

AFLĂ CUM TE POT AJUTA
câteva dintre organizațiile cu care am lucrat
pe unde mi-am mai dat cu părerea

b1tv

aHR0cHM6Ly9kM3dvNXdvanZ1djdsLmNsb3VkZnJvbnQubmV0L3RfcnNzX2l0dW5lc19zcXVhcmVfMTQwMC9pbWFnZXMuc3ByZWFrZXIuY29tL29yaWdpbmFsL2Q0MWQxMzZjYjQ3OWI2OTEyOWJmODliZWU4NmUxOGJmLmpwZw-1-100x100
DEB82819-7468-441B-9157-916389597F35_1_201_a

salut! numele meu este radu turcescu

Sunt sociolog, consultant independent și trainer, specializat în strategie de PR, și în pregătirea și gestionarea crizelor de imagine. Ajut oameni și organizații să se pregătească și gestioneze crize de PR, să își îmbunătățească imaginea și să comunice convingător. 

Am fost public speaker profesionist și am vorbit în fața a peste 10000 de antreprenori din orașele importante din România. 

În ultimii 8 ani am lucrat cu directori generali și echipe de management, antreprenori sau lideri politici. 

 

Chiar crezi că nu te pot ajuta să te pregătești și să gestionezi crize de PR, să îți îmbunătățești imaginea și să comunici convingător?

PROGRAMEAZĂ DISCUȚIA GRATUITĂ DE 30 DE MINUTE
Introducere în Crisis ManagementPregătește-ți echipa și protejează-ți reputația !
Call Now ButtonSună-mă acum !