THE DAMAGED REPUTATION

Ai o reputație distrusă? Îți propun un program consultanță prin care te vom ajuta să repari și să îmbunătățești reputația distrusă de evenimentele trecute!

 

Reputație distrusă

Reputație distrusă

Acest program este pentru tine dacă :

Apelezi cu ușurință la ajutor extern
Te confrunți cu provocările și consecințele unei reputații distruse
Lucrezi într-un domeniu de activitate de interes sau sensibil
Îți dorești să repari reputația cât mai rapid și corect
Te gândești la viitor
Ești preocupat(ă) de imagine, percepție și reputație
Înțelegi importanța reputației
Un program de consultanță prin care te vom ajuta să repari reputațiile distruse de evenimente trecute sau prezente.
Cuvântul “reputație” este extrem de folosit, mai ales odată cu dezvoltarea Internetului. Și pe bună dreptate…

 

Reputația joacă un rol din ce în ce mai important astăzi. Unele studii au demonstrat că 25% din valoarea de piață este influențată de reputație. Altele merg chiar și până la 50%. Internetul nu ne ajută prea mult, fiind, uneori, mai mult un dușman decât un prieten. Astfel, toată lumea a primit o voce, informațiile negative circulă mult mai repede, iar percepția este mult mai ușor de influențat. Astfel, noțiunea de “reputație” trebuie înțeleasă total diferit: un activ extrem de important, ce poate fi pierdut în 5 minute. 

 

“The damaged reputation” este un program extraordinar, interactiv, simplu, se adresează liderilor de companii și pornește de la o idee și mai simplă: O reputatie distrusă poate afecta decisiv compania pe care o conduci . Te invit să arunci o privire peste cele 2 opțiuni și să o alegi pe cea potrivită pentru tine.

THE DAMAGED REPUTATION – un program de consultanță prin care te vom sfătui și ajuta să repari o reputație distrusă

 

 

Două opțiuni de consultanță pentru o reputație distrusă

 

  • Why?

Te confrunți cu o reputație distrusă și nu înțelegi de ce? Pot veni alături de tine și te pot ajuta să afli ce nu a funcționat și cum s-a ajuns în această situație. Ne vom baza pe cercetare calitativă, inteligență emoțională și, bineînțeles, empatie.

Voi petrece 30 de zile la tine în companie, voi discuta cu publicul relevant și la final îți voi explica concret tot ce s-a întâmplat și de ce te confrunți cu o reputație distrusă.

Pe tot parcursul programului vom fi în contact permanent prin email și telefon.

Durata programului este de 30 de zile.

Domeniile de consultanță : Reputation Management

 

Această opțiune este ideală pentru lideri de companii ce își doresc să identifice motivele pentru care se confruntă cu o reputație distrusă.

 

 

  • How?

Opțiunea ”How?” reprezintă un program intens de consultanță – ce include opțiunea “Why?” – și prin care te voi ajuta să construiești strategia potrivită prin care să îmbunătățești și repari reputația distrusă. Vom analiza împreună publicul relevant, vom identifica mesajele cheie și acțiunile potrivite și le vom încadra într-un plan personalizat. Ulterior, vom măsura rezultatele astfel încât să ne asigurăm că am ales direcția potrivită.

Ne vom întâlni ori de câte ori va fi nevoie și programul va fi stabilit de comun acord, în funcție de obiectivul final și complexitatea strategiei. Vom păstra permanent legătura prin email și telefon.

 

Durata programului este de 90 de zile.

Domeniile de consultanță : Reputation Management

 

Această opțiune este ideală pentru lideri de companii ce își doresc o strategie personalizată prin care să repare reputația distrusă. 

The damaged reputation
Te confrunți cu o reputație distrusă și nu mai găsești soluții? Contactează-mă și spune-mi cum te pot ajuta!
https://raduturcescu.ro/politica-de-confidentialitate-radu-turcescu/
Sună-mă acum !