Cum poți interacționa cu Radu ?

Te poți înscrie în programul său online despre protejarea reputației într-o criză de imagine !

Îl poți invita pe Radu, în calitate de speaker, la evenimentul tău. Timp de 2 ani, Radu a vorbit în fața antreprenorilor din România despre imagine și reputație !

Despre consultanți

Poți lucra cu Radu în calitate de consultant, pentru îmbunătățirea sau protejarea imaginii și reputației!

Poți citi ce scrie Radu pe blogul său sau pe Wall-Street.ro !

Consultanță pentru lideri de companii0%
Consultanță pentru echipe0%
Public Speaker0%
Coach0%

NE CONECTĂM ?

LINKEDIN

TWITTER

INSTAGRAM

DE CE EU ?

Relația cu un consultant este o relație specială : poate fi foarte simplă sau foarte complicată. Este crucial să alegi consultantul potrivit pentru nevoile tale. Este crucial să alegi consultantul potrivit valorilor tale.

Specializat

Deși pot oferi o gamă largă de servicii, sunt specializat în Crisis Management ( Introducere în Crisis Management, Pregătire pentru crize de imagine, Gestionare crize de imagine ), în protejarea reputației și în schimbarea percepțiilor.

Relație apropiată

Pun accentul pe calitate, în detrimentul cantității. Din această cauză, aleg să lucrez cu mai puțini clienți, asigurându-mă că pot oferi permanent 100%.

Știință socială

Consider PR-ul drept o știință socială. Până la urmă, secretul constă în a înțelege perfect publicul și de a genera emoțiile potrivite.

Consultant

Sunt un consultant și obiectivul meu este a de îmbunătăți condiția clienților mei prin strategii, sfaturi și abilități.

Adaptare ușoară

Îmi ește foarte ușor să mă adaptez la diferite situații, oameni sau echipe.

Talent înnăscut

Îmi este foarte ușor să înțeleg și să explic situații diferite, să construiesc strategii și să ofer soluții concrete. Totul se reduce la talent.

W hy ? Because… “now “public opinion” stood out as a force that must be managed, and not through clever guesswork but by experts trained to do that all-important job.”​ – Edward Bernays, Propaganda

Creator al programului Udemy ”Crisis and Credibility”, Radu Turcescu este strateg, speaker și consilier în Public Relations, specializat în Crisis Management.

În calitate de consultant strategic și speaker, Radu a lucrat cu lideri de organizații din domenii precum financiar, IT, logistică, alimentație publică etc., ajutându-i să înțeleagă riscurile și reacțiile opiniei publice, să protejeze reputația, să construiască percepții pozitive și să gestioneze dezastre de PR.

Din 2014 până în 2016, Radu Turcescu a fost speaker profesionist și a organizat seminarii gratuite despre PR pentru antreprenorii din orașele importante din România. Povestea integrală poate fi citită  AICI.

_MG_5738da
Sună-mă acum !