Program de consultanță

Cum mă poți ajuta ?

Deoarece primesc foarte des această întrebare, am creat un program de consultanță destinat liderilor de companii și echipelor lor : Your Growth Cycle.

Despre programul de pregătire a resursei umane pentru protejarea reputației am tot discutat : Introducere În Crisis Management. Practic, dacă îți dorești ( și ar trebui ) să previi și să gestionezi crize de imagine într-un mod profesionist și organizat, acest program este pentru tine.
Sigur, mi-ai putea spune că deții aceste informații de la grup sau că ai un departament ultrapregătit. Nu contest că nu ar fi așa, dar rolul unui consultant specializat este de a contribui cu … specializarea 🙂 Dacă ne uitam la crizele Facebook sau Boeing, nu am fi atât de siguri că totul este extrem de bine pus la punct din punct de vedere reputațional.

Dar acest articol este despre un alt program de consultanță : Your Growth Cycle.

 

Your Growth cycle, un program de consultanță adaptat fiecărui context

Fie că îți dorești un simplu consilier ( care să îți mai ofere câteva sfaturi ), fie că îți dorești un consultant ( care să fie alături de tine la fiecare pas ), fie că îți dorești un expert care să joace un rol mult mai complex ( să discute cu angajații, colegii, clienții, partenerii ), acest program este pentru tine.

 

A fost touch : Un simplu consilier pentru liderul companiei

Varianta în care optezi pentru un simplu consilier este extrem de comună și apreciată de liderii de companii din România. Beneficiul principal al programului, valoarea adusă constă în accesul permanent la mine. Numărul de întâlniri este limitat, dar accesul la mine prin diferite canale de comunicare este deschis permanent.

Această variantă este perfectă pentru cei care au nevoie de câteva sfaturi, din când în când. Mie îmi place să le spun retușuri 🙂

Subiectele de consultanță sunt următoarele : imagine, reputație, relație cu publicul relevant, comunicare internă, comunicare externă, media relations, public speaking etc.

Evident, subiectele pot fi diversificate.

Pornind de la aceste subiecte, te voi consilia atât din punct de vedere strategic, cât și tactic.

 

An intense approach : O relație mult mai intensă cu liderul / liderii companiei

Varianta aceasta este mult mai focusată pe un obiectiv clar. Dacă în cazul opțiunii ”A soft touch”  valoarea era reprezentată de accesul la mine, în cazul opțiunii ”An intense approach” valoarea este dată de atingerea obiectivelor stabilite la început. Vorbim aici de un program de consultanță mult mai intens, unde accesul la mine va fi nelimitat, la fel ca numărul de întâlniri. Te voi însoți la evenimente, ședințe, ne vom întâlni și vom discuta periodic. Important este să atingem obiectivul stabilit.

Subiectele de consultanță vor fi aceleași : imagine, reputație, relație cu publicul relevant, comunicare internă, comunicare externă, media relations, public speaking etc.

La fel, ele pot fi diversificate, iar noi ne vom concentra pe strategie și tactici.

 

A real relationship : O relație mult mai intensă cu toată compania

Dacă primele 2 opțiuni sunt caracterizate de interacțiunea dintre mine și managementul companiei ( una sau mai multe persoane ), varianta ”A real relationship” presupune o implicare mult mai activă a mea în companie. La fel, vom stabili un obiectiv extrem de concret, de cele mai multe ori acesta fiind legat de imaginea întregii organizații. Vom organiza workshop-uri interne, interviuri individuale sau de grup, voi discuta cu angajații, colegii sau clienții. În funcție de aceste informații, vom construi strategia, vom stabili tacticile și vom așeza totul într-un plan concret.

Subiectele de consultanță : imagine, reputație, relație cu publicul relevant, comunicare internă, comunicare externă, media relations, public speaking etc.

 

Despre responsabilitate într-un program de consultanță

Pentru a avea succes ( a atinge obiectivele stabilite ), responsabilitatea va fi împărțită în mod egal, 50-50. Ce înseamnă acest lucru ? Rolul meu este de a oferi sfaturi, de a construi strategii, de a recomanda tactici etc. În același timp, rolul tău va fi de a implementa acțiunile stabilite.

Acest aspect este deosebit de important și orice altă abordare va conduce la eșecul colaborării.

 

 

De fapt, întrebarea ”Cum mă poți ajuta?” trebuie rapid trasnformată în ”Ce doresc să îmbunătățesc ?”

 

 

Cum poți apela la acest program ?

Te invit să arunci o privire pe pagina programului. Vei găsi acolo detalierea celor 3 opțiuni, prețurile de plecare, testimoniale și exemple de proiecte. În partea de jos a paginii, vei găsi un formular de contact. Scrie-mi și stabilim o întâlnire.

Dacă folosești LinkedIn, te invit să ne conectăm.

Dacă utilizezi Twitter, te invit să mă urmărești.

Îmi pare rău, Facebook nu folosesc 🙂

 

Radu Turcescu

 

Program de consultanță

Program de consultanță

 Sună-mă acum !