Prezența ta publică nu te va ajuta dacă…

Ești liderul unei companii și dorești să “ieși în față”, să-ți construiești o imagine, să comunici convingător, intern și extern. Sau, pur și simplu, te confrunți cu o criză de imagine și trebuie să gestionezi situația.

Din păcate, prezența ta publică nu te va ajuta dacă :

  1. Nu ai o strategie. Sau, simplu spus, dacă nu știi de ce comunici.
  2. Dacă nu înțelegi ce simte și gândește publicul tău. Este important să realizezi o analiză profundă a celor cu care comunici. Aici discutăm despre empatie, intuiție și interpretare. Talentul este foarte important în acest punct.
  3. Dacă toată comunicarea este despre “tine”. Oamenii nu te vor urma dacă vorbești doar despre realizările profesionale. De fapt, publicul nici măcar nu este interesat de așa ceva :). Oamenilor le pasă de ei înșiși, de nevoile și dorințele lor. Bineînțeles, pasul 3 nu poate fi realizat fără pasul 2.
  4. Dacă nu ai câteva mesaje clare. Nu este vorba doar despre vizibilitate. Nu este vorba doar despre a spune ceva…orice… Este despre ce spui și faci. Vei avea nevoie de un mesaj-central și despre 3-4 mesaje secundare.
  5. Dacă nu ești consistent(ă). Acesta este unul dintre secrete : repetarea mesajelor iar și iar ne va ajuta să atingem obiectivele. Bineînțeles, acest pas este imposibil de realizat fără pasul 1.
  6. Dacă încerci singur(ă).

 

Fie că discutăm despre gestionarea unei crize de imagine, fie că discutăm despre construirea unei imagini de lider, ai nevoie de ajutor specializat pentru construirea unei strategii personalizate.

 

Acum, dacă dorești să fii văzut(ă) drept lider, aruncă o privire aici.

Dacă dorești să gestionezi o criză de imagine, aruncă un ochi aici.

Dacă dorești să te pregătești pentru crize de imagine, uită-te aici.

 

Elimină necunoscutul ! Cere ajutor ! 

Permanent alături de tine,

Radu

 

FotoCall Now ButtonSună-mă acum !