Drumul lui Radu către PR începe în facultate, când, datorită unui vărsat de vânt, a pierdut nota de la seminarul de relații publice. În acest context, era nevoit ca prestația de la examenul scris să fie excelentă ( 10 ) pentru ca nota finală să fie 6. Acest lucru s-a întâmplat și Radu a ”simțit” pentru prima oară acea emoție a pasiunii.

 

A urmat însă o perioadă interesantă. Dintr-un motiv nici de el știut, Radu a decis să se concentreze pe a se îmbogăți rapid. Era și firesc. Avea 21 de ani și își dorea un succes cât mai rapid. Astfel, a trecut prin trei încercări antreprenoriale : distribuție de băuturi alcoolice, software și webdesign, accesare de fonduri europene. Ceea ce la momentul respectiv au fost considerate eșecuri totale, acum le consideră etape prin care trebuia să treacă, borne. Ceea ce susține astăzi Radu este extrem de interesant : ”Trebuia să trec prin acele încercări pentru a mă forma, pentru a crește, pentru a-mi aminti care îmi este pasiunea. Oricât de mult am crede altceva, oamenii învață mai mult din eșecuri decât din succese.”

 

La 24 de ani, ajutat de un life coach, și-a amintit de pasiunea sa din facultate, PR-ul. Și a început prin a oferi ședințe de consiliere gratuit, cunoscuților și apropiaților. Încet, încet.. și-a construit un nume ( în Galați, unde locuia în acea perioadă ). Odată cu numele, și-au făcut apariția și clienții adevărați. La întâlnit apoi pe Paul Ardeleanu, prilej cu care și-a descoperit o altă pasiune, public speaking-ul. A urmat o perioadă de 2 ani în care, prin ședințe de consiliere și training-uri, a ajutat peste 3500 de oameni de afaceri din România. Călătorea din oraș în oraș, organizând evenimente și ședințe de consiliere : ” A fost o perioadă interesantă.. fie mă trezeam la 5 dimineață, conduceam 2-3 ore și apoi stăteam în fața a 100 de oameni de afaceri, fie plecam cu trenul la 2 noaptea, călătoream toată noaptea și mă pregăteam pentru o sedință de consiliere cu alți oameni de afaceri :).”

 

Astăzi ( la rândul său antreprenor ), acompaniază antreprenori și executivi să-și gestioneze imaginea și reputația. Practic, prin ședințe de consiliere și training-uri, le oferă metode în domenii precum : Crisis Communication, Executive Branding, Reputation Management, Public Speaking, Storytelling sau Media Relations. A lucrat sau lucrează cu oameni interesanți și importanți : ambasadori, antreprenori naționali și internaționali, președinți de patronate, directori de camere de comerț sau executivi.

Radu nu a încetat nicio secundă să investească în el, să învețe, să fie mai bun : „Mă antrenez cu Mihai Stănescu pentru a deveni cât mai bun și pentru a oferi cât mai multă valoare clienților mei.”

Povestea lui Radu în câteva imagini
IMG_0632
fullsizeoutput_a98
fullsizeoutput_a90
fullsizeoutput_a8b
10390064_783414668356077_5621347856967409381_n
IMG_0461-e1489943456519-1000x500
admin-ajax
IMG_0063
Introducere în Crisis ManagementPregătește-ți echipa și protejează-ți reputația !
Call Now ButtonSună-mă acum !