O nouă aventură : Head of Reputation Management Department @ GiGroup ( External Strategic Consultant )

Începând cu Octombrie 2019, am început o nouă aventură : Construirea unui departament de gestionare a reputației în cadrul companiei de recrutare GiGroup România.

 

De ce un departament de gestionare a reputației într-o compania de recrutare ?

GiGroup este un mare jucător la nivel global în piața resursei umane. Prezență în peste 50 țări și o cifră de afaceri de aproximativ 3 miliarde de euro.

Bun… și de ce este nevoie de un departament de gestionare a reputației într-o companie de recrutare ? Deoarece piața forței de muncă este din ce în ce mai provocatoare și oamenii sunt din ce în ce mai atenți la reputația viitorului angajator. Pe unii angajatori putem spune că îi ajunge trecutul din urmă. Simplu spus, dacă vrei să atragi talente, este important să rezolvi orice tip de problemă de reputația ce i-ar putea determina pe aceștia să se răzgândească.

 

Ce servicii va oferi GiGroup prin intermediul noului departament ?

Principalul serviciu va consta în a ajuta liderii companiilor să rezolve problemele de reputație.

Un al doilea serviciu va presupune consilierea liderului companiei pe subiecte de PR. Imagine, comunicare, leadership etc.


Sunt extrem de încântat de noul parteneriat și sunt sigur că lucrurile se vor desfășura 
conform planului. Am fost întrebat dacă mă voi axa doar pe GiGroup sau dacă voi continua și cu serviciile mele de consultanță. Cu siguranță voi continua în ambele direcții : voi oferi în continuare servicii de consultanță în numele Radu Turcescu și voi ajuta GiGroup să ofere valoare cât mai mare propriilor clienți.

Rămânem aproape, te invit să mă urmărești pe LinkedIn și pe YouTube sau să vizitezi raduturcescu.ro pentru mai multe Informații despre mine.

O zi genială,

Radu

 

 

FotoCall Now ButtonSună-mă acum !