Reputația unui manager

De vorbă cu unul dintre clienții favoriți ! ( 2 )

În urmă cu vreo săptămână am scris un articol despre discuția avută cu unul dintre clienții favoriți, Cristian Huzău, Country Manager GiGroup.

Astăzi, am povestit 30 de minute cu celălat client favorit, Andrei Luca, Operations Manager Romania GiGroup.

Cu Andrei și Cristi lucrez din Martie 2019, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

 

Dialogul cu Andrei

Radu : Ce s-a schimbat de când lucrăm împreună ?

Andrei : Ooo..ce întrebare bună pentru dimineață. Lasă-mă să beau o gură de cafea întâi 😂😂

Radu : Sigur 😂

Andrei : S-au schimbat multe. Sunt mult mai vizibil și îmi este foarte clar că strategia și mesajele alese sunt cele corecte. Cel mai important aspect este că partenerii și clienții urmăresc postările și interviurile în presă, ceea ce mă ajută să interacționez mai ușor cu aceștia și chiar să semnăm mai repede. Discuțiile sunt mult mai profunde și axate pe situația sau problema lor, sfaturile îmi sunt permanent solicitate. Sunt văzut drept o persoană care are soluție la orice provocare, lucru pe care l-am dorit de la începutul colaborării cu tine. Și asta deoarece, atât eu, cât și Cristi, asta facem : oferim și găsim permanent soluții !

 

Ce înseamnă de fapt acest lucru ?

Precum în colaborarea cu Cristi, cu Andrei am lucrat la construirea strategiei, alegerea mesajelor și consiliere pe parcursul implementării. Ceea ce ne spune Andrei este că strategia noastră l-a ajutat să transmită și mai multă încredere și să influențeze percepțiile publicului relevant.

Aceste obiective pot fi atinse când ai o strategie foarte bine definită, o serie de mesaje cheie și un plan bine pus la punct. 

 

Nu ești singur(ă)

Fie că vorbim despre timpuri de pace sau crize de PR, reputația noastră și percepția publicului relevant joacă roluri extrem de importante în decizia acestuia de a rămâne sau nu alături de noi. Abilitatea de a transmite încredere poate fi antrenată și își are rădăcinile în calitatea mesajelor alese.

Dar nu ești singur(ă). Pot fi alături de tine și te pot ajuta pentru a avea o abordare echilibrată și a transmite încredere, pentru a influența percepții și a proteja reputația. Domeniile în care pot oferi consultanță sunt : Crisis Management & Preparedness, Reputation Management, Leadership Communication, Public Speaking, Executive Presence sau Media Relations.

Accesează acest link pentru a programa o sesiune de consultanță gratuită. Voi asculta situația ta, îți voi oferi câteva direcții de abordare și îți voi spune cum te pot ajuta. Va fi o experiență incredibilă.

 

RaduSună-mă acum !