Despre consultanți

YOUR GROWTH CYCLE

Un program extraordinar de consultanță de reputație ce va conduce către o dezvoltare rapidă, durabilă și productivă

Acest program este pentru tine dacă :

Înțelegi valoarea reală adusă de un consultant extern
Apelezi frecvent la ajutor extern
Ești disupus(ă) să investești într-o dezvoltare solidă și durabilă
Consideri imaginea și reputația elemente esențiale
Înțelegi importanța prezenței liderului companiei în spațiul public
Înțelegi importanța percepțiilor
Lucrezi într-un domeniu de activitate de interes
Un program de consultanță de reputație ce va ajuta liderii să fie mai prezenți prin mesajele potrivite, să comunice convingător, să influențeze opinia publică și să-și imbunătățească, constant, imaginea. 

 

Reputația joacă un rol din ce în ce mai important astăzi. Unele studii au demonstrat că 25% din valoarea de piață este influențată de reputație. Altele merg chiar și până la 50%. Internetul nu ne ajută prea mult, fiind, uneori, mai mult un dușman decât un prieten. 

 

“Your GROWTH Cycle” este un program extraordinar, interactiv, simplu și pornește de la o idee și mai simplă : imaingea și reputația pot fi influențate de TOT ce facem sau spunem. Te invit să arunci o privire pe cele 2 opțiuni și să o alegi pe cea potrivită pentru tine.

YOUR GROWTH CYCLE – un program de consultanță de reputație dedicat liderilor !

 

 

Două opțiuni de consultanță de reputație

 

  • A soft approach

Un program elegant de consultanță de reputație în care voi fi alături de tine în calitate de consilier. Te voi ajuta să îți construiești o imagine puternică, să comunici convingător și să influențezi opinia publică.

Ne vom întâlni o dată la fiecare 3 săptămâni și vom fi în contact permanent prin email și telefon. Îți voi oferi sfaturi concrete, în timp ce implicarea mea în implementare va fi minimă. Îți voi oferi feedback pentru orice acțiune, decizie sau formă de comunicare. Voi juca rolul consilierului și voi fi alături de tine când situația o va impune.

Durata programului este de minim 90 de zile.

Domeniile de consultanță : Reputation Management, Image Development, Communications, Media Relations, Public Speaking, Executive Presence.

 

Această opțiune este ideală pentru lideri de companii ce își doresc un consilier în zona de imagine, reputație și relație cu publicul relevant. 

 

 

  • An intense approach

Opțiunea ”An intense approach” reprezintă un program intens de consultanță în care voi fi alături de tine la fiecare pas. Te voi ajuta să comunici convingător ( intern și extern ) și să influențezi opinia publică. Vom discuta despre cum să fii văzut drept lider și despre cum să îi motivezi  pe ceilalți să te urmeze. Vei avea o imagine extraordinară și o reputație de invidiat.

Mă voi implica mult mai activ în construirea strategiei și în alegerea mesajelor cheie. Te voi ajuta să înțelegi opinia publică, emoțiile publicului relevant și să dezvolți cel mai potrivit plan. Te voi susține în implementare, ne vom întâlni oricând va fi nevoie și îți voi oferi mare parte a timpului meu. Te voi însoți la evenimente și vom fi în contact permanent prin email și telefon.

Durata programului este de minim 90 de zile.

Domeniile de consultanță : Reputation Management, Image Development, Communications, Media Relations, Public Speaking, Executive Presence.

 

Această opțiune este ideală pentru lideri de companii ce își doresc un consultant în zona de imagine, reputație și relație cu publicul relevant. 

Your Growth Cycle
Îți dorești o imagine mai bună sau o reputație mai puternică ? Îți dorești să îmbunătățești relația cu publicul relevant sau procesul de comunicare ? Contactează-mă, stabilim o întâlnire și discutăm despre beneficiile concrete ale colaborării noastre !
Sună-mă acum !