Consultanță de PR | Radu Turcescu | Executive Advisor
15989
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15989,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

YOUR GROWTH CYCLE

Un program extraordinar de consultanță de PR ce va conduce către o dezvoltare rapidă, durabilă și productivă

Un program personalizat de consultanță de PR , o experiență incredibilă, un proces de dezvoltare simplu și interactiv
Cum a apărut acest program de consultanță de PR ? Talentul de a ajuta. La care putem adăuga dorința de a ajuta oameni, lideri..interesați de imagine, reputație, percepție sau relația cu publicul relevant. Dorința de a mă implica într-o dezvoltare rapidă și durabilă din punct de vedere PR, în general. Și Crisis Management în particular. 
Reputația joacă un rol din ce în ce mai important astăzi. Unele studii au demonstrat că 25% din valoarea de piață este influențată de reputație. Altele merg chiar și până la 50%. Internetul nu ne ajută prea mult, fiind, uneori, mai mult un dușman decât un prieten. 
Programul ”Your GROWTH Cycle” este un program extraordinar, interactiv, simplu și pornește de la o idee și mai simplă : imaingea și reputația pot fi influențate de TOT ce facem sau spunem. Te invit să arunci o privire pe cele 3 opțiuni. Sunt sigur că cel puțin una se va potrivi. 
Your GROWTH Cycle
3 luni care vor schimba modul în care privești organizația, imaginea și reputația

YOUR GROWTH CYCLE – un program de consultanță de PR destinat liderilor de organizații și echipelor lor

 

 

Trei opțiuni de consultanță de PR

 

  • A soft touch

”A soft touch” reprezintă un program simplu, elegant de consultanță de PR de 3 luni ( cu posibilitate de prelungire ) cu acces nelimitat la mine prin email, telefon, LinkedIn sau orice alt canal de comunicare. În cadrul acestui program ajut liderii de organizații din punct de vedere strategic ( direcția generală, imaginea ce va trebui construită, poziționare etc. ), dar și. din punct de vedere tactic ( ideile ce urmează a fi comunicate, prezența liderului organizației, rolul echipei, plan de acțiuni, metode de comunicare, Public Speaking, Media Relations etc. )

Investiția este de 1566 euro ( 522 euro / lună ) și se achită la semnare, înainte de începerea programului.

 

  • An intense approach

Opțiunea ”An intense approach” incude toate caracteristicile opțiunii ”A soft touch”, la care adăugăm o serie de 3 întâlniri între mine și liderii organizației. Vom avea atât discuții strategice, cât și discuțiii tactice. Vom crea împreună planuri de acțiune și vom urmări implementarea și evoluția. Întâlnirile pot avea loc la birou, la o cafea / ceai sau la restaurant ( masa de prânz ). O întâlnire nu ar trebui să dureze mai mult de 2 ore.

Investiția pentru acest program este de 1866 euro ( 622 euro / lună ) și se achită la semnare, înainte de începerea programului.

 

  • A real relationship 

Opțiunea ”A real relationship” presupune un program de consultanță de PR intensiv, ce se va axa pe strategii ce vor construi o imagine solidă, o reputație puternică și o percepție pozitivă. Printr-o serie de workshop-uri interne și interviuri, vă voi ajuta să construiți strategia potrivită, să alegeți tacticile ideale, să le grupați într-un plan concret și să alinați TOATE acțiunile ( interne și externe ) la direcția stabilită. La aceste workshop-uri pot participa persoane din managementul companiei și din departamentele de MRK, PR și HR. Numărul de workshop-uri depinde de complexitatea situației și va fi stabilit în cadrul primelor discuții.

Această opțiune include opțiunea ”A soft touch”. Investiția depinde de complexitatea situației și are un preț de plecare de 3222 euro.

More Facts

Cum va funcționa relația noastră ?

Vom fi în contact permanent prin email și telefon

Ne vom întâlni la tine la birou

Te voi însoți la evenimente, interviuri sau întâlniri strategice