Consultanță de PR | Radu Turcescu | Executive Advisor
15989
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15989,bridge-core-1.0.3,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.0.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

YOUR GROWTH CYCLE

Un program extraordinar de consultanță de imagine ce va conduce către o dezvoltare rapidă, durabilă și productivă

Cum a apărut acest program de consultanță de imagine ? Dorința de a ajuta lideri ( interesați de imagine, reputație, percepție sau relația cu publicul relevant ), de a mă implica într-o dezvoltare rapidă și durabilă din punct de vedere reputație, în general. Și Crisis Management în particular. 

 

Reputația joacă un rol din ce în ce mai important astăzi. Unele studii au demonstrat că 25% din valoarea de piață este influențată de reputație. Altele merg chiar și până la 50%. Internetul nu ne ajută prea mult, fiind, uneori, mai mult un dușman decât un prieten. 

 

Programul ”Your GROWTH Cycle” este un program extraordinar, interactiv, simplu și pornește de la o idee și mai simplă : imaingea și reputația pot fi influențate de TOT ce facem sau spunem. Te invit să arunci o privire pe cele 3 opțiuni. Sunt sigur că cel puțin una se va potrivi. 

CONSULTANȚĂ PENTRU LIDERI DE COMPANII

2 oameni extraordinari pe care i-am consiliat, 2 experiențe incredibile

YOUR GROWTH CYCLE – un program de consultanță de imagine destinat liderilor de organizații și echipelor lor

 

 

Trei opțiuni de consultanță de imagine

 

  • A soft touch

”A soft touch” reprezintă un program simplu, elegant de consultanță de imagine de 3 luni ( cu posibilitate de prelungire ) cu acces nelimitat la mine prin email, telefon, LinkedIn sau orice alt canal de comunicare. În cadrul acestui program ajut liderii de organizații din punct de vedere strategic ( direcția generală, imaginea ce va trebui construită, poziționare etc. ), dar și. din punct de vedere tactic ( ideile ce urmează a fi comunicate, prezența liderului organizației, rolul echipei, plan de acțiuni, metode de comunicare, Public Speaking, Media Relations etc. )

 

Această opțiune este ideală pentru lideri de companii ce vor să-și îmbunătățească imaginea, reputația și relația cu diferite categorii de public.

Investiția este de 1566 euro ( 522 euro / lună ) și se achită la semnare, înainte de începerea programului.

 

 

  • An intense approach

Opțiunea ”An intense approach” incude toate caracteristicile opțiunii ”A soft touch”, la care adăugăm o serie de minim 3 întâlniri între mine și liderul organizației. Vom avea atât discuții strategice, cât și discuțiii tactice. Vom crea împreună planuri de acțiune și vom urmări implementarea și evoluția. Întâlnirile pot avea loc la birou, la o cafea / ceai sau la restaurant ( masa de prânz ). O întâlnire nu ar trebui să dureze mai mult de 2 ore.

 

Această opțiune este ideală pentru lideri de companii ce vor să-și îmbunătățească imaginea, reputația și relația cu diferite categorii de public.

Investiția pentru acest program este de 2166 euro ( 722 euro / lună ) și se achită la semnare, înainte de începerea programului.

 

 

  • A real relationship 

Opțiunea ”A real relationship” presupune un program de consultanță intensiv, ce se va axa pe strategii ce vor construi o imagine solidă, o reputație puternică și o percepție pozitivă. Printr-o serie de workshop-uri interne și interviuri, vă voi ajuta să construiți strategia potrivită, să alegeți tacticile ideale, să le grupați într-un plan concret și să alinați TOATE acțiunile ( interne și externe ) la direcția stabilită. La aceste workshop-uri pot participa persoane din managementul companiei și din departamentele de MRK, PR și HR. Numărul de workshop-uri depinde de complexitatea situației și va fi stabilit în cadrul primelor discuții.

 

Această opțiune este ideală pentru imaginea și reputația organizației.

Această opțiune include opțiunea ”A soft touch”. Investiția depinde de complexitatea situației și are un preț de plecare de 3522 euro.