YOUR GROWTH CYCLE

Un program extraordinar de consultanță de comunicare de Leadership ce va conduce către o dezvoltare rapidă, durabilă și productivă

 

Comunicare de Leadership

Comunicare de Leadership

Acest program este pentru tine dacă :

Apelezi cu ușurință la ajutor extern
Ești disupus(ă) să investești într-o dezvoltare solidă și durabilă
Lucrezi într-un domeniu de activitate de interes sau sensibil
Îți dorești o imagine și o prezență publică mai bună
Îți dorești să comunici convingător, intern și extern
Dorești să îmbunătățești relația cu publicul relevant
Dorești să influențezi percepții și să fii văzut(ă) drept lider autentic
Un program de consultanță de comunicare de Leadership ce te va ajuta să comunici convingător ( intern și extern ), să îți îmbunătățești imaginea, să fii văzut(ă) drept lider și să influențezi opinia publică. 

 

Reputația joacă un rol din ce în ce mai important astăzi. Unele studii au demonstrat că 25% din valoarea de piață este influențată de reputație. Altele merg chiar și până la 50%. Internetul nu ne ajută prea mult, fiind, uneori, mai mult un dușman decât un prieten. 

 

“Your GROWTH Cycle” este un program extraordinar, interactiv, simplu și pornește de la o idee și mai simplă : imaginea și reputația pot fi influențate de TOT ce facem sau spunem. Te invit să arunci o privire pe cele 3 opțiuni și să o alegi pe cea potrivită pentru tine.

YOUR GROWTH CYCLE – un program extraordinar de consultanță de comunicare de Leadership

 

 

Trei opțiuni de consultanță de comunicare de Leadership

 

  • A soft approach

Un program elegant de consultanță de comunicare de Leadership în care voi fi alături de tine în calitate de consilier. Te voi ajuta să îți îmbunătățești imaginea, să comunici convingător ( intern și extern ) și să influențezi opinia publică.

Ne vom întâlni o dată la fiecare 3 săptămâni și vom fi în contact permanent prin email și telefon. Îți voi oferi sfaturi concrete și feedback pentru orice acțiune, decizie sau formă de comunicare. Pe scurt, voi fi permanent alături de tine.

Durata programului este de 1 an.

Domeniile de consultanță : Reputation Management, Image Development, Leadership Communication ( Internal and External ), Media Relations, Public Speaking, Executive Presence.

 

Această opțiune este ideală pentru lideri de companii ce își doresc un consilier în zona de imagine, reputație și relație cu publicul relevant. 

 

 

  • An intense approach

Opțiunea ”An intense approach” reprezintă un program intens de consultanță în care te voi ajuta să construiești strategia ideală, probabil cel mai important aspect în procesul de comunicare, de îmbunătățire a imaginii și de poziționare drept lider autentic. Vom analiza împreună publicul relevant, vom identifica mesajele cheie și acțiunile potrivite și le vom încadra într-un plan personalizat. Ulterior, vom măsura rezultatele astfel încât să ne asigurăm că am ales direcția potrivită.

Ne vom întâlni ori de câte ori va fi nevoie și programul va fi stabilit de comun acord, în funcție de obiectivul final și complexitatea strategiei. Vom păstra permanent legătura prin email și telefon.

 

Durata programului este de 90 de zile.

Domeniile de consultanță : Reputation Management, Image Development, Leadership Communication ( Internal and External ), Executive Presence.

 

Această opțiune este ideală pentru lideri de companii ce își doresc o strategie personalizată.

 

  • All inclusive

Opțiunea “All inclusive” conține toate serviciile pe care le pot oferi : gestionarea crizelor de PR, pregătire pentru crize de PR, consultanță de comunicare de Leadership sau orice alt training de care ai avea nevoie. Nu există o limită în utilizarea serviciilor, acestea putând fi accesate ori de câte ori va fi cazul.

Durata programului este de 1 an.

Domeniile de consultanță și training : Reputation Management, Image Development, Leadership Communication, Executive Presence, Media Relations, Crisis Management, Crisis Preparedness, Internal Communication etc.

 

Această opțiune este ideală pentru lideri de companii ce își doresc o relație pe termen lung cu un consultant. 

Your Growth Cycle
Îți dorești o imagine mai bună sau o reputație mai puternică ? Îți dorești să îmbunătățești relația cu publicul relevant sau procesul de comunicare ? Contactează-mă, stabilim o întâlnire și discutăm despre beneficiile concrete ale colaborării noastre !
Sună-mă acum !