Radu Turcescu | Imaginea ta poate fi afectata de declaratiile oficialilor
Pozitiile oficialilor reprezinta un risc real pentru imaginea organizatiei pe care o conduci. Aceste pozitii pot fi influentate de numerosi factori si este imposibil sa controlam situatia. Ceea ce putem controla insa este modul in care raspundem.
criza de imagine, crisis management, crisis communication, public relations, relatii publice, consilier relatii publice, consilier public relations, consultant
15932
post-template-default,single,single-post,postid-15932,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

[ CRISIS MANAGEMENT, REPUTATION, BUSINESS IMAGE ] : PODCAST EPISODE 11

Salut,

Pozitiile oficialilor reprezinta un risc real pentru imaginea organizatiei pe care o conduci. Aceste pozitii pot fi influentate de numerosi factori si este imposibil sa controlam situatia.

Ceea ce putem controla insa este modul in care raspundem.

Afla din urmatorul podcast cum o pozitie a unei autoritati in domeniu a creat o avalansa de stiri si declaratii.

Pentru a rula podcast-ul, te invit să apeși Play. În cazul în care ești utilizator iOS sau MacOS, te invit să accesezi direct podcast-ul aici.

Te afli in situatia de mai sus ? Ai o criza de imagine si ai nevoie de ajutor ? Pentru consultanta strategica de imagine ma poti contacta prin email sau pe Linkedin, prin mesaj privat.

No Comments

Post A Comment