Radu Turcescu | Ce faci cand oamenii te vorbesc de rau in mediul online ?
Un podcast cu o poveste interesanta, o intamplare ce a avut loc in urma cu putin timp si care ar trebui ascultata de toti liderii de organizatii ce sunt preocupati de relatia cu publicul relevant.  Ce faci in situatia in care oamenii te vorbesc de rau ? Dar, mai ales, ce faci in situatia in care oamenii povestesc o intamplare ce a avut loc in urma cu multi ani ?
criza de imagine, crisis management, crisis communication, public relations, relatii publice, consilier relatii publice, consilier public relations, consultant
15925
post-template-default,single,single-post,postid-15925,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

[ CRISIS MANAGEMENT, REPUTATION, BUSINESS IMAGE ] : PODCAST EPISODE 10

Salut,

Un podcast cu o poveste interesanta, o intamplare ce a avut loc in urma cu putin timp si care ar trebui ascultata de toti liderii de organizatii ce sunt preocupati de relatia cu publicul relevant.

Ce faci in situatia in care oamenii te vorbesc de rau ? Dar, mai ales, ce faci in situatia in care oamenii povestesc o intamplare ce a avut loc in urma cu multi ani ?

Afla din acest podcast despre riscul timpului..sau cum nimic nu poate fi uitat.

Pentru a rula podcast-ul, te invit să apeși Play. În cazul în care ești utilizator iOS sau MacOS, te invit să accesezi direct podcast-ul aici.

Te afli in situatia de mai sus ? Ai o problema de reputatie si ai nevoie de ajutor ? Pentru consultanta strategica de imagine ma poti contacta prin email sau pe Linkedin, prin mesaj privat.

No Comments

Post A Comment