Radu Turcescu | Cum te pot ajuta ?
Consiliere, training și coaching în relatii publice, imagine, reputatie. Acompaniez antreprenori si executivi sa-si gestioneze imaginea si reputatia, prin sedinte de consiliere si training-uri provocatoare, exploratoare si personalizate.
consiliere relatii publice, comunicare, imagine, reputatie, comunicare de criza, criza de imagine, branding, personal branding, executive branding, media relations, relatia cu mass media, public speaking, storytelling, coaching
15636
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15636,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Spune-mi cum te pot ajuta…

Seth Godin spunea că ”oamenii nu cumpără produse sau servicii, cumpără povestea, magia sau relația.” În contextul socio-economic actual, oamenii au nevoie de încredere pentru a cumpăra. Au nevoie să știe de la cine cumpără sau cu cine lucrează. Au nevoie de siguranță, au nevoie să știe că și alții au luat această decizie. Au nevoie să construiască o relație cu liderul organizației de la care cumpără, au nevoie să știe cine e în spatele produsului / serviciului și cât de mult îi pasă acestuia de dorințele lor. Motiv pentru care vizibilitatea, imaginea, reputația antreprenorilor și executivilor joacă un rol decisiv pentru organizație.

 

Te invit să completezi formularul de mai jos și să-mi povestești despre tine și despre organizația pe care o reprezinți. Ce nu funcționează ? Ce ți-ai dori să fie diferit ? Ce ți-ar plăcea să se întâmple ? Care este imaginea pe care o aveți sau pe care o doriți ? Care este provocarea din acest punct de vedere ? Aveți o criză de imagine ? Vă doriți metode mai rapide sau diferite ?

fullsizeoutput_a83
Consiliere individuală

Consiliere de grup

Training

RT Communication ( SC SMART PR SRL )

Brașov / București, România

Copyright RT Communication 2017