Radu Turcescu | Radu Turcescu despre cum imaginea este influentata de tot ce facem sau spunem
Despre cum imaginea noastră este afectată de tot ce spunem, chiar și de o întâlnire uitată. Și da, am fost în ambele tabere : am fost uitat și am..uitat.
relatie, public relations, relatii publice, comunicare, imagine, incredere, perceptie
15864
post-template-default,single,single-post,postid-15864,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

[ Crisis Management, Reputation, Business Image ] : Podcast Episode 1

Imaginea, percepția, relația cu publicul relevant este influențată de orice facem sau spunem. Acest podcast este despre o întâmplare trăită acum câteva zile, când nu am fost anunțat de anularea unei întâlniri.

Ce este interesant e că, în anumite ocazii, am fost de cealaltă parte a baricadei : am încurcat eu agenda. Și am văzut reacția celor cu care trebuia să mă întâlnesc. Cu siguranță, ceea ce am spus la început rămâne valabil : percepția despre noi e influențată de tot ce facem sau spunem.

 

Radu Turcescu

Pentru a rula podcast-ul, te invit să apeși Play. În cazul în care ești utilizator iOS sau MacOS, te invit să accesezi direct podcast-ul aici.

Foto

No Comments

Post A Comment