Radu Turcescu | Povestea calatorului
O poveste interesanta a unui client interesant, cu care lucrez de ceva timp.
Radu turcescu, consiliere, coaching, imagine, training, reputatie, crisis communication, comunicare de crizaRadu turcescu, consiliere, coaching, imagine, training, reputatie, crisis communication, comunicare de criza
15705
post-template-default,single,single-post,postid-15705,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Povestea călătorului

Lucrez de ceva timp cu un antreprenor foarte interesant. Are o afacere de succes in construcții și este pasionat de călătorii.

Firesc, afacerea in construcții a început greu și a continuat și mai greu. Suișuri și coborâșuri, pierderi de bani sau parteneri neinspirați.

Dar a avut răbdare, a depășit obstacolele cu tact și a ținut permanent capul sus.

În toată această perioadă, începuse să guste călătoriile. Inițial profita de orice ocazie pentru a vizita Europa. Vacanâe ieftine, colaborări.. accepta orice doar pentru a se plimba.

Între timp, pe măsură ce situația sa materială s-a îmbunătățit, a decis să meargă în vacanțe exotice.. America de Sud, America de Nord sau Asia sunt doar câteva dintre destinațiile sale favorite.

Atât de pasionat este de călătorii, încât și-a deschis, alături de o prietena din copilărie, o Agentie de turism care oferă de vacanâe în destinații exotice. Vacantele au ca principal scop “regăsirea sufleteasca”.

In același timp, antreprenorul nostru iubește oamenii. Și isi propune, in fiecare zi, sa ajute oamenii cu un sfat, o părere, o idee..din experiențele sale.

Motiv pentru care, noua sa direcție este extrem de interesantă : Mr. Traveler, oferă, in cadrul vacantelor, sesiuni de mentoring pentru oamenii care vor să își deschidă sau dezvolte un business.

Își dorește ca oamenii să îl știe drept autoritate în antreprenoriat. Își dorește să fie cât mai vizibil, își dorește să își construiacă o imagine de succes și o reputațiepe măsură.

În aceasta perioada, lucrăm împreuna ( ședințe de consiliere 1-to-1 ) la a-și construi imaginea următoare : Mr Traveler, antreprenor și mentor in antreprenoriat, pasioanat de călătorii, iubitor de oameni.

Spune-mi, te rog, cum te pot ajuta ?

RT

No Comments

Post A Comment